Over Justbyclaudia

Vanuit mijn passie voor mode ben ik begonnen met justbyclaudia. Hiermee wil ik de leukste mode musthaves voor iedereen bereikbaar maken. Ik houd de laatste trends in de gaten en weet hierdoor precies wat op dit moment  in modewereld speelt.

Ik geloof oprecht dat schoonheid van binnen komt en wanneer je je goed voeVestgrijslt, straal je dit uit! Wanneer je hierbij ook kleding draagt die bij jouw figuur en persoonlijkheid past, straal je als geen ander.
Door mijn passie voor mode en het volgen van de opleiding tot modeadviseur kan ik je hierbij helpen door allereerst samen te gaan zitten om te bekijken of ik iets voor je kan betekenen, wat je goed staat en welke kleuren je tot je recht laten komen. Hierdoor draag je waar jij je goed bij voelt!

Mijn tarief voor kledingadvies is €27,50 per uur en een intake is uiteraard geheel gratis.

Tevens kom ik graag bij je thuis wanneer je een leuke avond met vriendinnen en de leukste mode musthaves wilt hebben! De gastvrouw ontvangt hiervoor een waarde cheque van maar liefst €50,- die ze vrij kan besteden tijdens deze avond. Ook geef ik tijdens deze avonden kledingadvies!

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wil je graag up to date date blijven op mode gebied bezoek dan regelmatig mijn website!